TIRANT LO BLANC: UNS PERSONATGES DE NOVEL·LA

Edu3.cat



En clau de ficció, el 20 de novembre de 1990, en Joanot Martorell es retroba a Rodes amb els seus personatges de la novel·la Tirant lo Blanc.Tots plegats recorden situacions de l'obra i moments de l'època, els personatges li discuteixen aspectes de com l'autor els ha caracteritzat. Què us sembla?

- Si tinguéssiu oportunitat de parlar amb Joanot Martorell dels personatges, què li preguntaríeu?

4 comentaris:

Laura.Jiménez ha dit...

Núria, dues coses:
1-No puc veure aquest últim vídeo. Em surt tot en blanc.
2-On està allò que vas dir que ens serviria per a fer l'exposició oral (amb power point o el que sigui) del treball de Tirant?

Salut!

Plaerdemavida ha dit...

Hola,Laura!
Veig que també aprofites el dilluns festiu per treballar, espero que hagis tingut més estones de diversió que jo (encara corregeixo...!!!).

En relació al primer punt de la consulta, és provable que no tinguis el realPlayer intal·lat (per això no pots veure el vídeo). Hauràs de baixar-te'l i de segur no tindràs cap problema.

Segon punt: ho trobareu a l'apartat titolat Estudi de Tirant lo Blanc, al segon full de la Pauta de treball (Guió per a la presentació, Exposició oral).
L'elaboració d'un power point és opcional, únicament era una idea però podeu pensar-ne d'altres...

Recordeu es tractava de ser creatius i oferir una visió personalitzada del vostre punt de vista de l'obra (els aspectes generals ja els hem vist a classe!)
D'acord?

Una abraçada,

Laura Bellmas ha dit...

Hola Núria!
No puc veure el vídeo i si que tinc el realPlayer , però el vídeo no se’m descarrega no se perquè .
Però si tingues la oportunitat de parlar am Joanot Martorell sobre els personatges li preguntaria el perquè tots són tan plans, i tenen les idees tan clares, així com només trobem un o dos personatges "rodons".
Li preguntaria també si es cert que en aquelles èpoques hi havien tantes mogudes amoroses com narra en la seva novel•la.


laura Bellmàs 1rC

Plaerdemavida ha dit...

BONES VACANCES, Laura!

No sé per quin motiu no pots veure el vídeo, jo sí que puc. Potser et falta algun altre programa.

Si tens curiositat per veure'l, pots anar directament a www.edu3.cat, el vídeo es titula En Joanot i en Tirant, "de cavaller a cavaller". A veure si tens sort.

APA,FINS L'ANY VINENT ;=)!